Stagiair(e) Graphic Design

Job description

BALR. is een luxe lifestyle-merk opgericht in 2013. De afgelopen zes jaar heeft het merk zich naar internationaal topniveau weten te tillen. Waar het allemaal begon met het befaamde BALR. shirt, hebben wij op de dag van vandaag het assortiment verder ontwikkeld naar volledige collecties bestaande uit kleding, accessoires, reisproducten en meer. 

 

 

BALR. representeert de luxe lifestyle van topatleten en geeft het grotere publiek de mogelijkheid dit te ervaren middels kwalitatief hoogstaande kleding, schoenen en accessoires. Omdat we als organisatie blijven groeien, zijn we nu op zoek naar professionals met de juiste motivatie, ervaring en houding om samen de organisatie naar het volgende level te brengen.

 

Stagair(e) Graphic Design 

 

BALR. is per direct op zoek naar een talentvolle Graphic Designer die ons social media team kan versterken. Samen met een team van de besten in fotografie, video en design vertel jij het verhaal van ons merk.

 

Jouw verantwoordelijkheden:
Als stagiaire Graphic Designer ben je (mede) verantwoordelijk voor de visuele uitingen van BALR. Dit varieert van onze Social Media Graphics/Stories tot aan metershoge billboards en inspirerende mailings. Je weet precies hoe je met jouw afbeeldingen mensen laat stoppen met scrollen. 

Door aandacht te besteden aan ieder detail creëer jij de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Met je creatieve en out of the box mindset vertaal jij in teamverband alle opdrachten in pakkende visuals. Je komt met creatieve resultaten die binnen onze huisstijl passen en je voelt aan wanneer een boodschap een geanimeerd beeld, high-res image of juist géén beeld nodig heeft.

 

Wat houdt het precies in?
- Een leuke stageplek bij één van de snelst groeiende lifestyle bedrijven ter wereld.
- Ongekend goede werksfeer waar hard werken en fun samengaan.
- Een prima vergoeding en korting op het gehele assortiment.
- Goed te bereiken kantoor in Amsterdam

 

Requirements

Jouw profiel:

- Ervaring met Adobe’s Creative Suite (met name Photoshop, Illustrator en InDesign);
- Snapt de stijl van BALR. en weet hoe je deze naar een nog hoger niveau kan tillen;
- Brede interesse in alles wat te maken heeft met social media;
- Aantoonbare ervaring (we zien graag je portfolio!);
- Kan meerdere projecten aan die allemaal een strakke deadline hebben;
- Vol energie en hebt een 24/7 mentaliteit;
- Komt met originele invalshoeken om (design) problemen op te lossen;
- Beschikbaar voor 40 uur in de week en minimaal 20 weken;
- Ervaring in fashion is een pre.