Stagiair(e) Database Marketing

Job description

BALR. is een luxe lifestyle-merk opgericht in 2013. De afgelopen zes jaar heeft het merk zich naar internationaal topniveau weten te tillen. Waar het allemaal begon met het befaamde BALR. shirt, hebben wij op de dag van vandaag het assortiment verder ontwikkeld naar volledige collecties bestaande uit kleding, accessoires, reisproducten en meer. 

 

BALR. representeert de luxe lifestyle van topatleten en geeft het grotere publiek de mogelijkheid dit te ervaren middels kwalitatief hoogstaande kleding, schoenen en accessoires. Omdat we als organisatie blijven groeien, zijn we nu op zoek naar professionals met de juiste motivatie, ervaring en houding om samen de organisatie naar het volgende level te brengen.


Stagiair(e) Database Marketing BALR.


BALR. is op zoek naar een nieuwsgierige stagiair(e) Database Marketing die ons digitale team kan versterken. Adem jij fashion, ben je analytisch, vind je het leuk om met data te werken en wil je je graag verder ontwikkelen op het gebied van digital marketing? Mis deze kickstart van je carrière dan niet!


Jouw taken
Als stagiair(e) Database Marketing ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de digital marketing van BALR. Jullie zorgen er samen voor dat de marketingdoelstellingen van BALR. worden gerealiseerd. Als Database Marketeer zorg jij met al je analytische vaardigheden voor de perfecte vertaalslag van data naar campagne met werkbare, ijzersterke oplossingen. Je ondersteunt in deze rol de CRM manager, E-mail Marketeer, Mediaplanner en Business Analyst en doet daardoor kennis op van verschillende disciplines. De laatste trends op het gebied van digital marketing zijn jou niet vreemd. Daarnaast kom je continu met nieuwe ideeën en heb je veel affiniteit met fashion en lifestyle. Je bent de spin in het web tussen de afdelingen Sales, Marketing en IT op het gebied van database marketing. Ervaring met SQL, Excel en grote datamodellen zijn dan ook een pré.


Wat bieden we?
Een leerzame stage in een extreem gepassioneerd en gemotiveerd team van de beste online marketeers. Je leert van de besten in digital marketing en krijgt alle vrijheid om je eigen ideeën uit te werken. Daarnaast bieden we:

- Ongekend goede werksfeer waar hard werken en fun hand-in-hand gaan;
- Gratis lunch, fruit en een goede bak koffie;

- Een passende stagevergoeding; 

- Enthousiast team met (zeer) gezellige en gemotiveerde collega's;

- Splinternieuw kantoor met een eigen gym en playroom, centraal gelegen in Amsterdam. 

Requirements

Jouw profiel

- Je volgt momenteel minimaal een HBO opleiding richting ICT & Business, Bedrijfskundige Informatica, Econometrie of een soortgelijke richting;

- Kennis van online marketing kanalen en affiniteit met webanalytics zijn een must; 

- Ervaring met SQL, ETL en datamodellering zijn een pré;

- Ervaring met CRM/CDP/DMP oplossingen zijn een pré;

- Je snapt de marktpositionering van BALR. en weet hoe je deze door middel van digital marketing nog meer kunt versterken; 

- Je bent nauwkeurig, denkt out-of-the-box en bent op de hoogte van de laatste digital marketing trends;

- Je komt met originele invalshoeken om eventuele obstakels op te lossen;

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

- Je hebt een passie voor (digital) marketing én fashion en lifestyle.


Ben jij degene die ons team komt versterken? Stuur ons jouw CV en motivatie!