Stagiair(e) Copywriting

Job description

BALR. is een luxe lifestyle-merk opgericht in 2013. De afgelopen zes jaar heeft het merk zich naar internationaal topniveau weten te tillen. Waar het allemaal begon met het befaamde BALR. shirt, hebben wij op de dag van vandaag het assortiment verder ontwikkeld naar volledige collecties bestaande uit kleding, accessoires, reisproducten en meer. 

 

BALR. representeert de luxe lifestyle van topatleten en geeft het grotere publiek de mogelijkheid dit te ervaren middels kwalitatief hoogstaande kleding, schoenen en accessoires. Omdat we als organisatie blijven groeien, zijn we nu op zoek naar professionals met de juiste motivatie, ervaring en houding om samen de organisatie naar het volgende level te brengen.


Stagair(e) Copywriting


Bij BALR. zijn we 24/7 bezig de vetste content te creëren. Van nieuwe producten tot blogs en video’s, jij zorgt ervoor dat al deze content voorzien wordt van goede captions en goed gevonden wordt door zoekmachines en uiteindelijk door onze doelgroep.

 

Jouw taken

Als stagiair(e) Copywriting bij BALR. ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de teksten voor alle (digitale) content. Je bent een perfectionist die ervoor zorgt dat alle teksten in het Engels en Nederlands vlot en grammaticaal perfect geschreven zijn. Je houdt altijd rekening met de verschillende aspecten van digital content en SEO. Je bedenkt titels, omschrijvingen en gebruikt de perfecte tags om dit doel te bereiken. Google heeft geen geheimen voor jou en je blijft altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en updates op het gebied van SEO en Digital Marketing. Daarnaast schrijf je magazine articles over alle onderdelen van the life of a BALR.


Jouw pen sluit zowel in het Nederlands als Engels perfect aan op onze tone of voice en je bent niet bang voor afwisseling; ook dingen buiten je comfort zone krijg jij binnen no-time voor elkaar. Als je iets niet weet zoek je het op en verdiep je je meteen op dat gebied. Je kunt veel leren van de professionals bij BALR., maar jij weet dat wij ook van jou kunnen leren. Tijdens je stage krijg je veel vrijheid om je ideeën te realiseren en onze content nog beter te maken!

 

Wat bieden we?

- Een leuke stage bij één van de snelst groeiende lifestyle brands van de wereld;

- De mogelijkheid om in korte tijd alles te leren over (digitale) content en marketing; 

- Ongekend goede werksfeer waar hard werken en fun hand-in-hand gaan;

- Een passende stagevergoeding;

- Goede reiskostenregeling.

Requirements

Jouw profiel

- Je volgt een HBO of WO studie in de richting Marketing/Communicatie/Journalistiek of taalkundig; 

- Je hebt kennis van, en aantoonbare ervaring met, het schrijven van (SEO) teksten;

- Foutloos in Nederlands én Engels (andere talen zijn een pré);

- Je bent een typische 'self-starter';

- Passie voor schrijven, fashion & lifestyle; 

- Je bent nauwkeurig, energiek en creatief;

- Je bent op korte termijn 40 uur per week beschikbaar.