Juramy Experience voor creatieve stagiair(e)s

Job description

Volg je een creatieve opleiding en wil jij je skills showcasen en ontwikkelen tijdens een stage bij 433, BALR. of Wannahaves? Kom dan op donderdag 7 mei naar de Juramy Experience voor studenten. Nieuwsgierig? Lees snel verder en meld je aan!

 

Juramy is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus en is home of 433, BALR. en Wannahaves. Als ambitieus bedrijf investeren we in jonge, slimme en unstoppable rockstars die succesvol willen zijn en een echte kickstart willen geven aan hun carrière.

 

BALR. is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot internationaal lifestyle-merk geïnspireerd door de luxe levensstijl van de allerbeste atleten.

433 is home of football op social media en met 45+ miljoen followers de grootste van de wereld. Topvoetballers als Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé en Eden Hazard behoren tot deze groep.

Wannahaves is ons social media digital agency en focust zich op content creatie, social media management en media distributie. Dit doen we voor A-merken als Nike, adidas en Intersport.

 

Juramy Experience, say what?

Tijdens de Juramy Experience krijg je de kans om, samen met andere creatieve studenten, een kijkje in de keuken te krijgen bij de tofste bedrijven. Zo hoor je het verhaal van onze CEO Juul Manders en maak je kennis met de mensen behind the scenes. Bovendien is er een special guest aanwezig. Stay tuned wie dit is...

Daarnaast ga je aan de slag met een opdracht en showcase je jouw creatieve skills en laat je jouw talent zien. Natuurlijk is er ook ruimte voor fun. Na het informatieve en interactieve gedeelte mag iedereen blijven hangen voor een potje FIFA, pingpong of tafelvoetbal. Op deze manier kan jij je oriënteren op een stageplek bij 433, BALR. of Wannahaves.

 

Wanneer?

De Juramy Experience vindt plaats op donderdag 7 mei 2020. De inloop is vanaf 15:30 uur en we starten om 16:00 uur. De dag duurt tot ongeveer 20:00 uur.

Requirements

Wie ben jij?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van graphic design, mediavormgever, audiovisueel, communicatie, marketing of vergelijkbaar;
  • Je bent per augustus/september beschikbaar voor een fulltime meewerkstage voor de duur van 5 maanden;
  • Je bent gemotiveerd, uniek en ondernemend.

 

Wat moet je doen?

  • Klik hieronder op de ‘apply’ button;
  • Doe 3 korte en leuke games;
  • Beantwoord een paar vragen;
  • Omschrijf in een paar zinnen waarom we jou moeten uitnodigen;
  • Word geselecteerd en ontvang de uitnodiging.

 

Zien we je op de Juramy Experience? Meld je aan vóór 17 april. Er is ruimte voor maximaal 30 studenten. Waar wacht je op? Let’s go!