Jobstudent (8 uur) BALR. Store - Maasmechelen

Job description

Adem je lifestyle en fashion en wil je leren hoe je klanten adviseert? Dan heeft BALR. een toffe uitdaging voor jou. Voor onze store in Maasmechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste Jobstudenten.

Wat ga je doen?

Als Jobstudent bij BALR. ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de ultieme BALR. experience. Daarnaast zorg je ervoor dat de uitstraling van de store past bij de premium look van ons merk. Je krijgt energie van het verkopen. Dit doe je door in gesprek te gaan met klanten en een extra stap voor ze te zetten. Je vindt het leuk om je te verdiepen in onze nieuwe collecties zodat je jouw klant perfect weet te adviseren.

Requirements

Wie ben jij?

BALR. is op zoek naar een echte teamplayer. Iemand die zich thuis voelt in de dynamiek van fashion, lifestyle en retail. Bij ons krijgt veel vrijheid en ben je niet bang om jouw ondernemerschap te laten zien.


  • Klantgericht - je bent namelijk het aanspreekpunt voor onze klanten
  • Flexibel - je bent beschikbaar op zaterdag of zondag
  • Enthousiast - je weet klanten te binden en zorgt voor een goede sfeer in het team
  • Communicatief vaardig - met jouw sociale skills weet je klanten zowel in het Nederlands als in het Frans te adviseren, Engels en Duits is mooi meegenomen;
  • Fashion minded - met jouw uitstraling pas je perfect bij BALR.
  • Ervaring - je wilt ervaring opdoen in de fashion branche


Wat kan je van ons verwachten?

  • Een student job van 8 uur per week;
  • Een toffe baan bij één van de snelstgroeiende lifestyle merken ter wereld;
  • Een goede sfeer waar hard werken en fun samengaan;
  • Leuk, jong en gemotiveerd team.


About BALR.

BALR. is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal lifestyle-merk dat bekend staat om ons hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires voor mannen, vrouwen én kinderen. Geïnspireerd, gefocust en in-sync met ons jonge en ambitieuze publiek, brengen we de luxe levensstijl van de allerbeste atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om zijn droom te verwezenlijken.


In 2016 openden we onze eerste BALR. store in Amsterdam. Ruim drie jaar later zijn dit er acht, zowel in Nederlands als in Duitsland en België. In de stores geven we elke klant de BALR. experience en zorgen we voor tevreden en terugkerende klanten. In elke store vertellen Store Managers, Assistant Store Managers en Sales Advisors het verhaal van BALR.


Word jij een echte BALR. en kom je ons team versterken? Reageer snel!