Assistant Store Manager BALR. Store - Roermond

Job description

Adem je lifestyle en fashion en weet je als geen ander hoe je klanten adviseert? Dan heeft BALR. een toffe uitdaging voor jou. Voor onze store in Roermond zijn we op zoek naar een enthousiaste Assistant Store Manager.


Wat ga je doen?

Als Assistant Store Manager ben je samen met de Store Manager verantwoordelijk voor de directe aansturing van het team. Met het hele team zorgen jullie voor de ultieme BALR. experience. Daarnaast zorg je ervoor dat de uitstraling van de store past bij de premium look van ons merk. Ook ondersteun je de Store Manager met het behalen van de KPI’s en kom je met innovatieve ideeën om de klantbeleving nóg beter te maken. Je ziet het behalen van targets als een uitdaging en draagt, door jouw rol als schakel tussen de Store Manager en het team, je enthousiasme over op de rest van het team. Je zorgt ervoor dat het team de juiste instructies krijgt en deze opvolgt om zo de kwaliteit van BALR. te waarborgen. Tot slot houd jij je bezig met de personeelsplanning, werving en selectie van nieuwe collega’s en visual merchandising. Kortom; een uitdagende en veelzijdige rol met veel kansen.

Requirements

Wie ben jij?

BALR. is op zoek naar echte teamplayers. Iemand die zich thuis voelt in de dynamiek van fashion, lifestyle en retail. Bij ons krijgt veel vrijheid en ben je niet bang om jouw ondernemerschap te laten zien.


 • Klantgericht - je bent namelijk het aanspreekpunt voor onze klanten
 • Flexibel - de store is 7 dagen per week open en je bent bereid om in het weekend en ’s avonds te werken
 • Enthousiast - je weet klanten te binden en zorgt voor een goede sfeer in het team
 • Communicatief vaardig - met jouw sociale skills weet je klanten zowel in het Nederlands als in het Engels te adviseren
 • Fashion minded - met jouw uitstraling pas je perfect bij BALR.
 • Ervaring - je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de fashion industrie


Wat kan je van ons verwachten?

 • Goed salaris en aantrekkelijke voorwaarden, zoals pensioenopbouw;
 • Een toffe baan bij een snelgroeiend internationaal lifestyle merk;
 • 40% korting op het BALR. assortiment;
 • Een goede sfeer waar hard werken en fun samengaan;
 • Leuk, jong en gemotiveerd team.


About BALR.

BALR. is in 2013 opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal lifestyle-merk dat bekend staat om ons hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires voor mannen, vrouwen én kinderen. Geïnspireerd, gefocust en in-sync met ons jonge en ambitieuze publiek, brengen we de luxe levensstijl van de allerbeste atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om zijn droom te verwezenlijken.


In 2016 openden we onze eerste premium BALR. store in de Kalverstraat in Amsterdam. Ruim drie jaar later zijn dit er acht, zowel in Nederland als in Duitsland en België. In de stores geven we elke klant de BALR. experience en zorgen we voor tevreden en terugkerende klanten. In elke store vertellen Store Managers, Assistant Store Managers en Sales Advisors het verhaal van BALR.


Word jij een echte BALR. en kom je ons team versterken? Reageer snel!